Buku Tamu


Kepada pengunjung, silakan berkomentar disini ya… 😀

Iklan

49 Tanggapan

  1. lope juo tarogak de e kang….
    manangi den de e….

    Suka

  2. mano tie nan lain,,,,

    Suka

  3. salut ambo jo lagu pembuka web ko…
    satu2 nya web kabupaten/kotamadya yg menampilkan MP3 minang,,
    taraso bana interaksi samo urang2 kampuang
    bravo…….

    Suka

    • Alhamdulillah, tarimo kasih banyak sanak…
      mudah2an web ko menjadi salah satu sarana utk kito bersilaturrahmi di dunia maya…

      BRAVO.!

      😀

      Suka

  4. dunsanak nan dikampng, tlng infrmsinyo, tntng ngri koto alam, 1. sapo namo wali ngri kini 2. sapo sapo pulo namo wali jorong kini 3. sapo sapo pulo namo datuk onku di 3 masojik di koto alam kini 4. sapo sapo pulo namo namo ninik mamak dikasadoo suku kini 5. sapo sapo pulo hulu balang disadoo suku kini ?????????????, mhn jawaban lobih lobih adinda hamdi di Inventaiskan yo, nak buliah tau kami nan dirantau, saraso dikampng rasonyo adinda kalau kami tau kasadonyo….

    Suka

    • insyaAllah nanti wak usahoan Mbk,
      wak ndak pulo di kampong de, sakali2 wak bisa pulang nyie, soalnyo wak kuliah di Padang.
      Atau mgkin ado kawan2 nan lain yg nanti bisa sukarela mengumpulkan informasinyo.
      Usaho wak sebatas di dunia maya bou Mbk, berinteraksi jo masyarakat jarang pulo nyo

      Suka

  5. website yg bagus, kok dapek sll diupdate, bia sll dapek kaba tentang kampuang..oyo salam kenal

    Suka

    • salam kenal juga 🙂

      Suka

  6. ass, dunsanak , ambo baru baraja mambuek blog, ba a caro mamasuak lagu kadalam wordpress ko, mksh sabalum nyo

    Suka

  7. ass dunsanak, ambo baru baraja mambuek blog, ba a caro mamasuak lagu ka dalam wordpress sanak, mksh sabalumnyo

    Suka

    • Wass…
      cubo baco disiko sanak, ->> http://rieztokho.wordpress.com/2011/06/19/1129/

      Suka

  8. mksh sanak informasih nyo

    Suka

  9. mntap kow kawan,,,,

    Suka

  10. bilo kasudah kelok 9.

    Suka

  11. askum luar bisa blognya mantap

    Suka

  12. mantap2…..apo kampung aman kan,,,manangih mamak dongoa logu de a,,,,,mantap
    tolong jarkom info perkembangan nagoghi awak,,, kalu lai bisa,,,,
    tarogak mamak pulang kan,,,,

    Suka

  13. blog yang luar biasa, informasi nyo, menarik, tlng, d ajk kwan2 yg d FB utk mngunjungi, blog iko, nak lai tau pulo nyo, kampong kito la maju kini,…!

    Suka

  14. log.a bkiiin pengunjung jadii pgen langsung ksana
    nd penjelasany bgus

    Suka

    • ksinilah….

      Suka

  15. mantap…. blog Koto Alam asli… tambah galerie foto & Videonyo le diek.

    Suka

    • isuklah wak mintak jo pemuda kampong mbak, ditunggu 😀

      Suka

  16. assalaammulaikum… salam kenal

    Suka

  17. Hi kotoalam.wordpress.com

    Selamat Pagi,

    Kami dari Humas Merdeka.com bermaksud menawarkan content yang sesuai dengan tipikal blog Anda yang bisa digunakan secara gratis. Content ini sangat mudah aplikasinya dan sangat membantu Anda dalam Reblogging.
    Jika Anda berminat, silahkan kunjungi http://content.merdeka.com/ dan dapatkan contentnya.

    Terima kasih atensinya, kami menunggu kabar baik dari Anda.

    Salam,

    Humas Merdeka.com
    Selvie Chummairoch

    Suka

  18. mantap photonyo sanak…

    Suka

  19. mantap mah

    Suka

  20. lope tarogak wak e,

    Suka

  21. assalamu’alaikum…

    abang2 kakak2…
    jan lupo pai ka blog ambo..

    aditya-kenzie.blogspot.com

    Suka

    • yap

      Suka

  22. da,, rancak bana yo kampuang awak ko,,, ndak bosan awak mancaliek nyo do,,,,

    Suka

    • rancak lah nyo
      🙂

      Suka

  23. yo taraso di kampuang ambo mancaliak profil nanko,apo lai mandanga lagunyo….sajuak di hati.mungkin ndak ado ganarasi mudo2 kn nan pandai mamainkan sarancak nantu…..

    Suka

    • rajin2 datang kasiko Pak, ehheeh

      Suka

  24. yo mantap ….ko ndan,asak ado nan baqhu updet lansong yo ndan,nak jan tinggoh nan di antauuuu

    Suka

    • ok siip de 🙂

      Suka

  25. jadi teringat teman karib ku dikoto alam, dan aku jg pernah mandi di sungai koto alam, suasana yg selalu kurindukan

    Suka

    • ayo kita mandi lagi di sungai koto alam 😉

      Suka

  26. saya tertarik dengan tulisan masalah gambir, kalau mau bisa bertanya lebih luas dengan Ir Rinaldi gimana ya

    Suka

  27. mantap maju terus dek.

    Suka

  28. penasaran jadinyo…. 😀

    Suka

    • kamarilah

      Suka

  29. caliak dulu , waktu tu lupo eh kalau ndak salah kiro-kiro tahun 2010 ado nan baralek disitu kawan intan, jadi dek ndak ado waktu tampeknyo talampau jauh lo ndak jadi pai do ….!

    Suka

  30. Mantap website + lagunyo hamdi..! 😀

    Suka

    • eeeh puput mah… 😀

      Suka

  31. mbk hamdi..ado mbk fto2 kmpong..kriim tek mbk.. ka email wak..
    Randimalfet@yahoo.co.id ..mksh mbk (Y)

    Suka

    • hmm tengok ajola di blog iko , banyak, tinggal save

      Suka

  32. lope lo awui dek blogspot ko….mokasi hamdi…..update towui infonyo

    Suka

    • klo ado waktu wak update towi mbk 😀

      Suka

  33. koto alam hebat..!!!!

    Suka

  34. Seneng bisa berkunjung disini,artikelnya menarik,jika ada waktu,mohon kunjungan baliknya ya,salam dari kami : http://pasangiklangratis73.blogspot.com/

    Suka

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: